- God tro på at det snur nå

Tabellnabo Arendal kommer på besøk til KFUM Arena.

Tabellnabo Arendal kommer på besøk til KFUM Arena.

Trener Isnes er den første til å innrømme at det har vært en tung periode for a-laget. Sist helg tok laget ledelsen borte mot Hødd, men hjemmelaget utliknet og satte inn matchvinneren langt inn i overtiden.

- Det var en ganske sterk bortekamp, men vi har ikke hatt marginene på vår side i det siste, og har vel fått som fortjent. Over en lang sesong så jevner det seg ut, så nå er vi klare for at det skal snu, og det har jeg god tro på at det vil gjøre, sier Isnes.


Arendal er helgas motstander for a-laget. Sørlendingene spilte i OBOS-ligaen i fjor, og fikk av mange favorittstempelet før årets sesong. Det har ikke gått helt etter planen, men et trenerskifte i sommer virker å ha gjort godt. Med 4-1-0 etter sommerferien har laget lagt seg på plassen over Kåffa på tabellen.

- Det blir en tøff kamp mot et revansjelystent lag som har fått en rekke resultater mot seg i det siste. De er flinke til å bruke ballen, men jeg er ganske sikker på at vi skal skape sjanser. I alle fall så lenge vi spiller ut fra strategi, og med høy intensitet og med fullt trøkk, sier trener Steinar Pedersen til Agderposten.

Så får vi se om den tidligere Start-treneren fortsetter seiersrekka som Arendal-trener, eller om KFUM tar sin første trepoenger etter sommeren.

- Vi kommer inn i denne kampen med en god treningsuke bak oss, og er sultne på å slå tilbake. Til alle KFUM-supportere vil jeg anbefale en tur til Ekebergsletta lørdag. Gi støtte til gutta og så satser vi på at Kåffa-ropet kan nytes igjen sånn litt før kl. 18 på lørdag ettermiddag på arenaen, sier Isnes.

Kampstart kl. 16.00.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift