G-2003 på Spaniatur i vinterferien

50 glade Kåffagutter og 11 voksne hadde en strålende vinterferie i et sommerlig Barcelona. Her er et lite referat fra turen:

Målene for turen:

-          Oppnå godt sportslig utbytte
-          Oppnå en sammensveisende opplevelse for gutta
-          At treningsleiren skal være en inspirasjon for videre satsing for spillerne
-          At prisnivået ikke skulle være høyere enn at alle kunne være med

Vi arrangerte flere dugnader i løpet av høsten 2017. Dersom en deltok på alle var det mulig å fullfinansiere turen på denne måten, og det var det noen som klarte.

Kort oppsummert så ble turen en suksess! Cupspesialisten/Travelservice leverte «varene» nøyaktig slik de lovet oss. De var også veldig greie å forholde seg til i planleggingsfasen, i perioden etter bestilling, men før avreise da vi hadde diverse ønsker om endringer i antall, noen kun utreise og andre kun retur etc. Resorten i Salou tilbydde 4-manns hytter med god standard, i etablert innegjerdet område. De tre buffèene som vi fikk pr dag bestod av mat godt over middels norsk hotellstandard. Treningsfasilitetene var gode med 9 kunstgressbaner og to veldig flotte gressbaner, men disse kostet det ekstra å leie. Noen av de eldste kunstgressbanene var litt harde, men flere hadde «Kåffa-standard». Resorten hadde også nytt spa-anlegg og godt utstyrt treningsrom samt mange andre aktivitetsmuligheter; biljard, bordtennis, tennis, basketbane, volleyballbane, små fotballbaner, minigolf etc. slik at det var mye å finne på når en ellers ikke spilte fotball. Vi hadde tre nivådelte lag, der vi hadde litt ulikt treningsopplegg til de forskjellige lagene. Vi hadde bestilt til sammen 6 treningskamper mot lokale lag (2 pr lag) der de plukket ut motstandere ut fra beskrivelse av nivåene på våre lag. Det ble relativt jevne kamper der lagene våre klarte seg bra, men vi fikk se at spanjolene var effektive i angrep og spilte god fotball.

Prikken over i`en for mange var La Liga kampen mellom Barcelona og Girona på lørdag kveld. Denne var opprinnelig satt opp til søndag og da hadde vi i tilfelle reist hjem, men i starten av februar ble denne flyttet til lørdag kveld. Vi hadde en spørreundersøkelse før vi reiste ned og alle var villige til å koste på seg billett til denne. Det ble en festforestilling med 6-1 til Barca! Tidligere samme dag var vi på sightseeing i byen.

Vi kom hjem søndag kveld, litt slitne men fulle av inntrykk og mange gode opplevelser.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift