- Tøft og spennende

A-lagets ligamotstandere for 2018 er klare.

I dag ble a-lagets avdeling for neste års 2. divisjon presentert.

Kåffa havnet i avdeling med: VIF2, Skeid, Kjelsås, Hødd, Brattvåg, Stjørdals/Blink, Nardo, Arendal, Fløy, Egersund, Vidar, Bryne, Vard Haugesund.

Det betyr at vi beholdt noen av Oslo-derbyene, samt at vi skal spille mot del "nye" motstandere. En god del reiser til Vestlandet, der vi blant annet skal prøve oss på to motstandere fra OBOS-ligaen 2016: Hødd og Bryne.

- Det blir spennende med nye bekjentskaper. Vi må imidlertid belage oss på litt mer reising. Personlig er jeg også glad for at vi beholder noen av lokaloppgjørene, sier trener Isnes.

Det betyr at vi ikke fikk Fredrikstad og Elverum for eksempel - som er to av tre lag som rykket ned fra årets OBOS-liga.

- Jeg tror styrkene i avdelingene er ganske like, sier Isnes. - 2. divisjon var tøff i fjor og det kommer det til å forbli etter omleggingen uansett hvilken avdeling man kommer i.

Også 3. divisjonsoppsettet ble presentert i dag. Her havnet KFUM med: Oppsal, Follo, Ready, Rilindja, Ullern, Drøbak/Frogn, Lokomotiv Oslo, Herd, Hødd 2, Spjelkavik, Molde 2, Træff, Kristiansund 2.

- Sportslig viser dette oppsettet helt klart at også 3. divisjon blir en tøff arena, oppsummerer Isnes.

Det blir med andre ord nok av Kåffa-kamper å glede seg til når seriespillet ruller i gang til våren.

Du finner alle avdelinger i 2. og 3. divisjon her!

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift