Fin start på futsalsesongen!

Det ble en seier, et tap og en uavgjort i åpningshelgen. Mye bra spill og strålende stemning i hallen!

Futsallaget vårt åpnet sesongen på torsdag med kamp mot rutinerte Sandefjord. Det er et lag som har vært med i gamet lenge. 

Kåffa åpnet sterkt og skapte sjanser på løpende bånd de første 10 minuttene. Da var de gode i det høye presset og vant de fleste 1v1-situasjonene. Halvveis i omgangen fikk de betalt og gikk opp til 1-0. Scoring av undertegnede. Skuddet var av den skrøpelige sorten, men den snek seg inn. 
Sandefjord tok litt over mot slutten av omgangen, men vi gikk til pause med ledelse. Helt strålende steming i hallen med masse barn og unge som heiet. Mer av det! 
​2.omgang ble en litt rotete affære. Vi kunne flere ganger gått opp til 2-0, men i stedet fikk Sandefjord kriga inn en utligning på tampen av kampen. 
​Alt i alt en god kamp. Litt surt å gi fra seg seieren på slutten, men Sandefjord er et sterkt lag og ikke helt ufortjent at de fikk med seg et poeng. 

Lørdag var det tid for Hulløy fra Bodø, med vår gamle keeper Kenneth Rakvåg. 
​Han skulle få en avgjørende rolle. 
​1.omgang var tidvis en kanonade av skudd og sjanser mot Hulløy-målet, men Rakvågen tok alt som kom. Hulløy gikk til pause med ledelse 1-0 etter et noe heldig vådeskudd, men vi hadde stor tro på at dette kunne snu. 
​2.omgang ble i så måte en skuffelse. Vi gikk litt tomme for krefter, og Hulløy tok mer over. Det var sjanser begge veier, men Hulløy kontret til slutt inn 2-0, og da var det ikke mye krefter igjen i Kåffa. 

Søndag ble det endelig seier. 4-3 over Vadmyra fra Bergen. Scoringer av Erik, Lars, Kelle og Marius.  Den kampen kan jeg ikke si så mye om, for jeg var ikke der. Og kanskje er det noe av grunnen til at det ble seier? Uansett; Deilig med seier og 3 poeng!! 

​Det mest gledelige med helgen er likevel trøkket og stemingen i hallen. Takk til alle som kom og skapte strålende rammer rundt kampene! 

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift