Tidligere VIF-spiller til Kåffa

Adnan Haidar spilleklar til kampen mot Alta.

Det er en spennende spiller som i dag ble klar for KFUM-kameratene. 27-åringen som er fra Mortensrud ble regnet som veldig lovende da han signerte proffkontrakt med Vålerenga i 2008. Før 2012-sesongen gikk han gratis til Stabæk etter også å ha prøvespilt for Burnley.

Totalt i VIF og Stabæk ble det 40 eliteseriekamper. Siden har det blitt kortere opphold i Bryne, HamKam og i fjor i Moss. Haidar, som har foreldre fra Libanon, har også kamper for det libanesiske landslaget der han debuterte høsten 2012. Før det spilte han U-landskamper for Norge (U16 og U19).

Tidligere i vinter trente Haidar med Lillestrøm, uten at det endte med kontrakt.

I dag ble han altså klar for Kåffa. Det er trener Jørgen Isnes glad for.

- Adnan har trent med oss i det siste. Han er en veldig fin gutt og så er det fint at han er vokst opp her i området, sier Jørgen.

Med 27-åringen klar for troppen mot Alta i morgen har Jørgen enda mer å spille på i det offensive:

- Adnan er en veldig god ball-spiller som har evnen til å bryte ned motstandere med både pasningskvalitet og 1-mot-1. Han er en spiller som kan bekle flere roller på midtbanen.

Mot Alta i morgen må Kåffa unnvære Stian Pettersen som er ute med karantene etter rødt kort sist. Troppen for øvrig blir tilnærmet lik den vi hadde mot Grorud. Det betyr for eksempel at både Robin og Niko fortsatt er ute med skader. Jørgen Hammer er i trening, men er heller ikke kampaktuell foreløpig. På plussiden er det at Edvin er på gang igjen.

Vi sees på KFUM Arena kl. 16 lørdag!

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift