Nenass spilleklar til Kristiansund

Ny spiller og en tilnærmet skadefri tropp forbereder seg til å møte serielederen.

Kampppausen har gjort godt for a-laget. Troppen, som forbereder seg til søndagens møte med serieleder Kristiansund søndag, er sterkere og bredere enn vi har hatt til noen annen kamp denne sesongen. På onsdagens a-lagsøkt var det to solide ellevere som spilte mot hverandre.

Både Stian Sortevik, Jørgen Hammer og Eivind Sæther er godt i gang igjen. Doff fikk seg en smell i hofta mot Sandnes Ulf sist, men er i framgang og kan bli aktuell for søndagens kamp.

Ellers er 21 år gamle Erikson Spinola Lima - eller "Nenass" som er kallenavnet - klar for spill i Kåffa-trøya. Nenass kommer opprinnelig fra Kapp Verde. Det siste året har han gått på den KFUK-KFUM-eide folkehøyskolen Rønningen. I denne perioden har han på amatørkontrakt spilt for VIF2 og trent med a-laget til VIF.

Nylig ble papirene i orden slik at Nenass kan bidra i de siste kampene av OBOS-ligaen for Kåffa, mens han fortsatt bor og jobber på Rønningen. 

Nenass har trent med a-laget en stund og har vist at han kan bli en nyttig tilvekst. 21-åringen omtales som en "boks-til-boks-spiller" med stor løpskraft, og som en ballsikker ballvinner. Nenass er først og fremst et alternativ på midtbanen.

Vi gleder oss til å se Nenass i aksjon, og ønsker han velkommen til klubben!

 

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift