Kåffa utnevnt som Kvalitetsklubb

Fotballpresidenten overrakte det synlige beviset på at KFUM-kameratene Oslo nå er en Kvalitetsklubb.

Bildet: Thor-Erik Stenberg (daglig leder, KFUM-kam.), Halvor H. Byfuglien (nestleder, KFUM-kam.) og Terje Svendsen (NFF-president).

Fotballforbundets Kvalitetsklubb-konsept er et stort kompetanseløft i norsk fotball. På kretstinget til Oslo Fotballkrets nylig ble KFUM-kameratene utnevnt til Kvalitetsklubb. Beviset ble overlevert av nyutnevnt fotballpresident Terje Svendsen.

Kvalitetsklubb er et prosjekt som forbundet har jobbet med de siste  årene. Inspirasjonen er hentet fra England og det er lagt opp til tre nivåer i norsk fotball. NFF Kvalitetsklubb 1 tar for seg flere elementer i klubbdriften og stiller krav til organisering og struktur.

For å kunne bli Kvalitetsklubb må du oppfylle et sett med kriterier.

- I KFUM-kameratene har vi hatt fokus på kvalitet, klubbstyring og «klubben som sjef» lenge, likevel har NFFs konsept vært skjerpende på mange måter. Vi hadde allerede mye på plass da vi startet prosessen i 2014, men gjennom Kvalitetsklubb har vi måttet skriftliggjøre og dokumentere enda mer av rutiner og prosesser, sier nestleder Halvor H. Byfuglien.

Nylig ble klubbens nye klubbhåndbok presentert, noe som har vært en del av arbeidet med Kvalitetsklubb.

KFUM-kameratene er nå en av sju klubber i Oslo Fotballkrets som er Kvalitetsklubb. På årets ting fikk også Ski, Jutul og Kjelsås utmerkelsen, mens Røa, Ready og Jardar ble utnevnt i fjor. I tillegg er en rekke av kretsens 175 medlemsklubber i prosess.

Under utnevnelsen mottok klubben diplom, plakett og et Kvalitetsklubb-flagg, og vi kan benytte stjernene som symboliserer at vi har status som en Kvalitetsklubb.

- Vi er stolte av å bli utnevnt som Kvalitetsklubb, men ingen i styre og stab kommer til å lene seg tilbake for å se på diplomen eller flagget som vaier. Det er fortsatt mye vi kan bli bedre på, og som vi ønsker å bli bedre på, sier Halvor H. Byfuglien.

Les mer om kvalitetsklubb.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift