Robin Rasch ny Kåffa-spiller

Robin Rasch (22) går fra Follo til KFUM-kameratene Oslo.

Trener Ståle Andersen (t.h.) er godt fornøyd med sin nysignering,

KFUM-kameratene Oslo har styrket seg foran møtet med OBOS-ligaen med Stian Pettersen (Kjelsås), Jørgen Hammer (Start) og Lars Hirschfeld (VIF).

Nå er det klart at Robin Rasch også blir Kåffa-spiller i 2016. 22 år gamle Rasch kommer fra Follo, der han var sentral for OBOS-ligalaget i fjor. Han debuterte for Follo i 2011. Ski-gutten var på banen i 28 av 30 seriekamper i fjor, og spilte de fleste av kampene fra start.

- Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang i Kåffa. Jeg tror det blir bra. KFUM har en spillestil som ligner mye på måten Follo har spilt på, og det passer meg bra, sier Rasch

I Rasch får KFUM en teknisk god spiller med bra spilleforståelse, godt overblikk og en trygg og god pasningsfot. 

Follo rykket ned på dramatisk vis i fjor høst. Rasch scoret 1-0 til Follo tidlig i kampen mot Jerv, men da Jerv utliknet til 2-2 på overtid måtte Rasch og Ski-klubben konstatere at det ble nedrykk. I oppkjøringen til en ny sesong i OBOS-ligaen er Kåffas nye midtbanemann klar på hva som er viktig.

- Det blir veldig mange jevne kamper, det ble det i alle fall for oss i Follo i fjor. Det er derfor viktig å være konsentrert og fokusert kampen ut, sier Robin. 

Vi både tror og håper at Robin vil passe Kåffa, og at Kåffa passer Robin. Velkommen til klubben!

A-laget møter Kjelsås til treningskamp på Ekeberg kunstgress i morgen kl. 12.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift