Basistrening/skadeforebyggende samling mandag 22.1 klokken 20.30

Etter trening mandag 22. januar arrangerer klubben en samling for å gi en innføring i hvordan spillerne bør drive basistrening/skadeforebygging. Samlingen holdes i klubbstua. Alle spillere bør møte. Velkommen!

Internkamp for gruppe 1, oppmøte kl. 20.00 tirsdag 9. januar

Gruppe 1 møter senest kl. 20.00 i garderoben for foreberedelse til internkamp. Gruppe 2 og 3 trener på vanlig tid, men på Ekeberg Kunstgress i kveld.

Last ned og svar i SPOND

Menn junior bruker Spond til å planlegge treninger og kamper denne sesongen. Vi ber derfor spillere og foreldre om å laste ned appen "Spond" og å svare på hver enkelt invitasjon til trening og kamp som kommer i appen. Tar du en titt i Spond vil du også se ørsmå endringer i treningstidene som gjelder fra januar. LES videre

Treningsavgift for ny sesong

Vi ber alle spillere betale treningsavgift innen 20. desember. Satsen er 2000 kr for gruppe 1 og 2 og 1000 for gruppe 3. Betal til konto 5081.07.54467. Merk innbetalingen med spillerens navn. Vi sender ikke ut giro. Husk også å registrere deg på skjemaet (se forrige sak) om du ikke allerede har gjort det!

Skjema for 2018-sesongen

Se link inne i saken. Vi trenger informasjon om spillernes ønsker for neste sesong og samler samtidig inn kontaktdata.

Velfortjent seier sikret sølv for Mjr2

Lag 2 møtte Holmlia 2 borte i siste seriekamp og kjempet seg fra 2-0 under til seier 2-3. Laget har hatt en god sesong med god moral på trening og kamp under Asayghnes ledelse. Med disse tre poengene sikret gutta seg en svært velfortjent sølvplass i 2. divisjon.

Juniorlaget sikret opprykk til interkrets med 1-0 over Holmen.

Allerede i fjerde siste serierunde ble opprykket til interkrets sikret gjennom en imponerende 1-0-seier over nærmeste rival Holmen. Med tre kamper igjen og tretten poengs ledelse kunne gutta slippe jubelen løs. I oppsummeringen etter kampen uttrykte trener Pål sin stolthet over disse gutta, som gang på gang evner å vippe jevne kamper i sin favør. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har sett et lag der samtlige spillere har en så enorm vilje og sprut. Der ligger nøkkelen til suksessen!

Den nittende serieseieren ble stor: 12-0 over Snarøya.

Junior 1 fortsetter å imponere. I seriespillets tjueandre kamp ble det storseier over bunnlaget Snarøya. Seks mål i hver omgang viser at gutta holdt konsentrasjonen oppe kampen igjennom.

Mjr1 tok sin attende serieseier med 2-0 over Jutul/BVH

Tredjeplasserte Jutul/BVH var ikke til å kjenne igjen fra vårkampen, og stilte med et bra lag med fart og kraft både i angrep og forsvar. Til tross for spillemessig overtak og mange forspilte målsjanser, ble dette spennende helt inn. Først etter åttitre minutter kunne vi puste lettet ut, da Yannis gjorde 2-0 med et skudd via stolpen og inn.

KAMP OG SPILLERSTATISTIKK PR 13.09.

Som i fjor har vi fulgt med 1. lagets kamper, spillere og resultater gjennom sesongen - og kan presentere status på 13. september.

Besøk våre lagsider

Aktivitetskalender

Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift