OBOS-Cup hjemme mot Grüner tirsdag 8.5 kl 2015

Kampen spilles hjemme på Arena. Oppmøte i hallen kl 1915. Tropp i saken. Treningen før gruppe 1,2 og 3 er flyttet til 7-erbanen. Pål er lagleder for OBOS-kampen. Svar i Spond, utttak i saken.

Lag 1 møter Lørenskog borte fredag 4. mai

Seriekamp mot Lørenskog på Rolvsrud kunstgress fredag 4. mai kl. 1900. Oppmøte ved banen kl. 1800 (senest). Uttak i saken.

Seier i vinterserien

Lag 2 vant alle innledende kamper i vinterserien suverent. I finalen mot Vestli ble det jevnere. Våre gutter halte seieren i land 2-1 med en resolutt kontring rett før slutt.

Kåffa 2 i lokalpressen

Enebakk avis slo i forrige uke opp at Driv hadde en tung sesongstart. Våre gutter bidro sterkt til det med hjemmeseier 7-0.

Nye drakter på vei, men først må alle gjøre dette

Hei! Vi trenger et kjapt svar fra alle på noen spørsmål om drakter slik at vi får bestilt nye. Gå til lenken i saken og svar i vei! Vi ber om at spillere som har sluttet eller som har lang pause leverer inn sine Kåffa-drakter til en leder de kjenner så snart som mulig.

Husk å betale treningsavgift del 2

Treningsavgiften for sesongen er delt i to. Andre del har også forfalt. Det er ulke satser for hver gruppe. Kr 2600 for gruppe 1 , Kr 1800 for gruppe 2 og Kr 900 for gruppe 3. Betales til lagkonto 5081.07.54467. Les mer under fanen ØKONOMI.

Last ned og svar i SPOND

Menn junior bruker Spond til å planlegge treninger og kamper denne sesongen. Vi ber derfor spillere og foreldre om å laste ned appen "Spond" og å svare på hver enkelt invitasjon til trening og kamp som kommer i appen. Tar du en titt i Spond vil du også se ørsmå endringer i treningstidene som gjelder fra januar. LES videre

Treningsavgift for ny sesong

Vi ber alle spillere betale treningsavgift innen 20. desember. Satsen er 2000 kr for gruppe 1 og 2 og 1000 for gruppe 3. Betal til konto 5081.07.54467. Merk innbetalingen med spillerens navn. Vi sender ikke ut giro. Husk også å registrere deg på skjemaet (se forrige sak) om du ikke allerede har gjort det!

Skjema for 2018-sesongen

Se link inne i saken. Vi trenger informasjon om spillernes ønsker for neste sesong og samler samtidig inn kontaktdata.

Velfortjent seier sikret sølv for Mjr2

Lag 2 møtte Holmlia 2 borte i siste seriekamp og kjempet seg fra 2-0 under til seier 2-3. Laget har hatt en god sesong med god moral på trening og kamp under Asayghnes ledelse. Med disse tre poengene sikret gutta seg en svært velfortjent sølvplass i 2. divisjon.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift