Spillermøte og første trening tirsdag 21.11 - ENDELIG!!

Vi starter med spillermøte i klubbstua kl. 1900 og trener etterpå. Er du i tvil om neste sesong, så kom på møtet og hør om planene. I år ønsker vi å ha tilbud på tre nivåer slik at alle kåffagutter får et tilbud som passer egne ambisjoner.

Vi gjør klar for ny sesong

Vi har fått nye treningstider, se saken eller fanen "TRENINGER". Oppstart blir tirsdag 21.11.

Velfortjent seier sikret sølv for Mjr2

Lag 2 møtte Holmlia 2 borte i siste seriekamp og kjempet seg fra 2-0 under til seier 2-3. Laget har hatt en god sesong med god moral på trening og kamp under Asayghnes ledelse. Med disse tre poengene sikret gutta seg en svært velfortjent sølvplass i 2. divisjon.

Siste uke i sesongen, så treningspause ut oktober

Lagene har sine siste seriekamper i uke 42. Deretter tar vi treningspause til vi sparker i gang neste sesong, litt ute i november. Gruppe 2 trener til og med tirsdag, evt. torsdag, følg med i kalender. Info om avslutning og om neste sesong følger. Vi vil veldig gjerne ha med alle gutta fra 99 og 00 videre!

Juniorlaget sikret opprykk til interkrets med 1-0 over Holmen.

Allerede i fjerde siste serierunde ble opprykket til interkrets sikret gjennom en imponerende 1-0-seier over nærmeste rival Holmen. Med tre kamper igjen og tretten poengs ledelse kunne gutta slippe jubelen løs. I oppsummeringen etter kampen uttrykte trener Pål sin stolthet over disse gutta, som gang på gang evner å vippe jevne kamper i sin favør. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har sett et lag der samtlige spillere har en så enorm vilje og sprut. Der ligger nøkkelen til suksessen!

Den nittende serieseieren ble stor: 12-0 over Snarøya.

Junior 1 fortsetter å imponere. I seriespillets tjueandre kamp ble det storseier over bunnlaget Snarøya. Seks mål i hver omgang viser at gutta holdt konsentrasjonen oppe kampen igjennom.

Mjr1 tok sin attende serieseier med 2-0 over Jutul/BVH

Tredjeplasserte Jutul/BVH var ikke til å kjenne igjen fra vårkampen, og stilte med et bra lag med fart og kraft både i angrep og forsvar. Til tross for spillemessig overtak og mange forspilte målsjanser, ble dette spennende helt inn. Først etter åttitre minutter kunne vi puste lettet ut, da Yannis gjorde 2-0 med et skudd via stolpen og inn.

KAMP OG SPILLERSTATISTIKK PR 13.09.

Som i fjor har vi fulgt med 1. lagets kamper, spillere og resultater gjennom sesongen - og kan presentere status på 13. september.

Høy arbeidsmoral nok en gang ga 2-0 over Heming.

Denne seieren smakte godt! Nok en gang var vi i hardt vær, denne gangen gjennom å få keeper Oliver utvist på tampen av første omgang på stillingen 1-0. Men ingen oppgave er for stor for dette juniorlaget. Med ti mot elleve og utespiller Alend i mål i hele annen omgang, viste de en fantastisk arbeidsmoral. De nedkjempet Heming og økte faktisk til 2-0 på Yannis sin kontringsscoring tjueto minutter før slutt.

Mjr1 fortsatt ubeseiret i serien etter 4-3 mot Asker.

Så opplevde vi nok en gang å trøble det til mot slutten av kampen. En solid 3-0-ledelse til pause og total dominans i spillet i starten av 2. omgang endte i en hektisk avslutning på kampen etter at Asker gjorde 3-4 i det åttiniende minutt. Men vi dro seieren i land og holder fortsatt ti poengs avstand til lag nummer to på tabellen.

Besøk våre lagsider

Aktivitetskalender

17.03 19:30 Ekeberg kunstgress 1 H  
KFUM Junior - Lag 1 vs Oppsal -  
17.03 18:30 Torshov kg B  
Bøler vs Lag 2 - KFUM Junior -  
11.03 17:30 Torshov kg B  
Lommedalen vs Lag 2 - KFUM Junior -  
10.03 19:30 B  
Lag 1 vs Nordstrand - KFUM Junior -  
27.02 20:15 KFUM Arena 11er H  
KFUM Junior - Lag 1 vs Amigos -  
12.02 14:00 H  
KFUM Junior - Lag 1 vs Ready -  
11.02 10:30 KFUM Arena 11er H  
KFUM Junior - Lag 2 vs ÅS -  
21.01 18:30 Fjellhamar Stadion B  
HSIL vs Lag 2 - KFUM Junior -  
15.01 14:00 H  
KFUM Junior - Lag 1 vs Holmen -  
14.01 14:30 Fjellhamar Stadion B  
Fjellhamar vs Lag 2 - KFUM Junior -  
Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift