Serieoppsett G2005 for 2017

Nå har endelig serieoppsettet for 2017 kommet. Hurra!

Vellykket overnattingscup for G2005

Fredag 27.2 overnattet nesten 50 gutter fra G2005 sammen med et knippe foreldre i Kåffahallen, etter å ha vært gjennom en knallhard 3 timers cup, et gourmet-måltid bestående av pølser og gryterett samt en meget spennende quiz tilrettelagt av sosialkomiteen.

Internturnering og overnatting nærmer seg - praktisk info!

Over 40 barn som har meldt seg på til å være med og overnatte i hallen, utrolig hyggelig! Og det var også veldig gledelig at det var så mange foreldre som meldte seg til å være med og bidra. Men det kan jo ikke være like mange foreldre som barn her, så vi har valgt ut de som blir med og hjelper til. Det ser dere av oversikten under. Tusen takk for engasjementet!

Treninger i vinterferien + et par viktige datoer

Vi følger skoleferiene, og vi trenerne tar fri i vinterferieuka. Vi vet imidlertid at det er mange som er hjemme både i helgene og neste tirsdag, så derfor er oppfordringen: Møt opp til vanlige tider og spill&kos dere! Dette gjelder både Modul 1 og 2.

Bli med!!! 20 stk er allerede påmeldt til G05-Overnatting & interncup!

Det blir kanskje ikke helt som camping i det fri - men det blir gøy! Og gutta må ha med sovepose, godt humør og fotballutstyr! J05 meldte om en vellykket overnatting i hallen for noen uker siden, så bare å glede seg for dere som allerede er påmeldt!

Internturnering og overnatting i hallen 27. februar!!

Fredag 27. februar har vi bestilt klubbstua og KFUM-hallen! Det betyr at det blir internturnering og overnatting i hallen for G2005. Vi satser på at dette blir et kjempegøy arrangement, hvor guttene blir bedre kjent, både med eget lag og på tvers av lagene.

Påminnelse

Det er viktig at gutta har med seg vannflasker og har leggskinn på til trening og kamp!

Se bilder fra Gif Cup her!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift