- En veldig viktig brikke for klubben

Trener Isnes signert for tre Kåffa-år.

Jørgen Isnes tok over som hovedtrener etter Ståle Andersen før 2017-sesongen. Nå er det klart at han har signert en kontrakt som knytter han til klubben ut 2020.

- For oss som klubb er dette en veldig viktig brikke i arbeidet med å utvikle klubben på vei inn i den nye familiearenaen. Dette gir en trygghet for alle våre talentfulle unge spillere om at vi vil ha kontinuitet i det sportslige tilbudet framover. Denne satsingen på sportslig kompetanse viser også at både trenerne og klubben har stor tro på det faglige utviklingsprosjektet vi har påbegynt, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Tro på klubben
Fra Jørgens side handler det om mer enn å jobbe rundt a-laget, men også å bidra til å videreutvikle spillerutvikling og toppfotballkultur blant de mange talentene i klubben.

- Jeg har troen på at klubben kan videreutvikles på mange områder, og nærme oss toppfotballen både på A-lag og nedover i systemet. Samtidig er det utrolig godt at så mye har vært på plass lenge. Med sunne verdier, god administrasjon og folk som har lyst å ta et nytt steg med klubben, så er forutsetningene absolutt til stede, sier Isnes.

- Vil nærme oss OBOS-ligaen
Han innrømmer av at han trigges av å bygge opp et nytt a-lag i KFUM, å være med på prosjektet inn mot en ny stadion og å utvikle treningskulturen i KFUM-kameratene.

- Og så trigger det meg å jobbe med så mye bra folk i klubben. Det er et miljø som jeg har blitt veldig glad i, og jeg har enda ikke sett alt. KFUM som klubb må profesjonaliseres på en rolig, sunn og god måte, sier Isnes.

Han innrømmer gjerne at han har ambisjoner - både på vegne av lag og klubb:

- Målet må være og stadig bli bedre som klubb nedover og ikke minst ta nye steg med a-laget. Vi må nærme oss OBOS-ligaen litt og litt på flere områder. Noe kan være fort gjort, mens andre ting vil kunne ta litt mer tid.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift