- Utrolig sterkt av klubben

2. div,. 3. div., 4. div og interkrets! Unge Kåffa-spillere er sikret gode utviklingsarenaer i 2018.

Det skal fortsatt spilles en del fotball-kamper i 2017. Men - om en allerede nå kaster et blikk inn i neste sesong, vet en at det skal spilles mange Kåffa-kamper på et høyt nivå i 2018.

A-laget er på trygg grunn i en spisset 2. divisjon og er klar for spill på samme nivå neste år. I går ble det definitivt klart at B-laget skal spille i 3. divisjon neste år. Også det et nivå som ble spisset før årets sesong. I tillegg har kompisgjengen på C-laget (Amigos) spilt seg til opprykksplass i årets 5. divisjon.

- 2.divisjon har blitt tøffere. Det har vi fått merke og erfart. Samtidig har vi slått godt fra oss etter en bedrøvelig start. Nå skal vi prøve å avslutte så godt som mulig og ta med oss erfaringene fra årets sesong og sørge for at prestasjoner og resultater blir bedre neste år, sier a-lagstrener Jørgen Isnes.

I tillegg til seniorlagene, er juniorlaget klare for interkrets 2018, mens 2002-gutta også ligger an til å kvalifisere seg for interkrets.

- Det er utrolig sterkt som klubb å ha en kamparena i 2.div., 3.div. og junior interkrets, sier Isnes.

- Når vi nå har rykket opp til 3.divisjon, så sørger vi for at gapet mellom dem som spiller på A-laget, de som ikke får spille på A-laget og, ikke minst, unge spillere blir mindre. Kamparenaen blir betydelig tøffere.

Isnes har også fulgt med juniorlagets sterke sesong.

- At vi nå får opp juniorlaget i interkrets er strålende. De har gjort en kjempesesong. Trener Pål Pernes og hans gutter har feid gjennom denne divisjonen. Da er det faktisk på tide å møte tøffere motstand. 

- KFUM, med den bredden vi har, så bør vi ha lag helt øverst i divisjonssystemet i yngres årsklasser. Det ser det ut som vi får nå. De unge spillerne i klubben har mye morsomt å se frem til, sier Isnes.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift