- Tre deilige poeng

Solid kamp og sterk trepoenger mot Kjelsås.

KFUM-KJELSÅS 2-0 (1-0). Det ble en trivelig ettermiddag på KFUM Arena. Kåffa sikret seg en fortjent trepoenger etter to fine scoringer av Cato og Doff.

Førstnevnte fikk en sjelden mulighet fra start, og satte kontant inn 1-0 etter et hardt innlegg like før pause. Doff punkterte kampen med en suser fra nesten 20 meter midt i andre omgang.

- Det var en deilig seier - og viktig. Det er alltid hyggelig å møte Kjelsås. Det er en fin gjeng, men Kjelsås er en byrival og det smaker da alltid godt å vinne, sier en fornøyd Isnes.

Kåffa startet kampen best, og tidligere Kjelsås-spiller Stian P. hadde to gode muligheter fra skrått hold tidlig i kampen. Selv om Kjelsås yppet seg noe i siste del av omgangen, var det fortjent da ledermålet ble satt inn noen minutter før pause. Skaga rykket seg fri på kanten og slo hardt på tvers foran Kjelsås-keeperen. Bak i feltet satte Cato sikkert inn sitt første mål for året.

Det var de røde og hvite som var best i starten av den andre omgangen også, men gjestene var nær utlikning da Idrissi satte ballen i tverrligger og ned på streken bak Orhan.

Kjelsås er kjent for sterke avslutninger på kampene, og det var derfor en lettelse da Doff blåste inn 2-0 da han fikk læret trillende mot seg i det 67. spilleminutt.

- Jeg synes vi var mer gjennombruddshissig i siste tredjedel i denne kampen, og variasjonen i spillet vårt var bedre og det gjør det vanskeligere for Kjelsås. Vi er i tillegg ganske solide bakover i banen, sier Isnes.

Med seieren smatt vi forbi Kjelsås på tabellen, og opp på 8. plass. Neste helg venter Nybergsund/Trysil på bortebane, mens serieleder Hamkam kommer på besøk helga etter. Et Hamkam som vant hele 7-0 borte mot Grorud i går.

Laget: Orhan Simsek - Erlend Skaga, Johannes Grødtlien, Jørgen Hammer, Dadi Dodou Gaye - Christoffer Dahl, Robin Rasch (Christoffer Kringberg i 8 min.), Stian Sortevik - Stian Pettersen (Emil Ekblom i 27 min.), Simen Vedvik (Fredrik Levorstad i 4 min.), Cato Valøy.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift