- Alta har vært vonde å slå i år

Kåffa jakter tre poeng i Finnmarkshallen i dag.

KFUM møter i dag Alta på bortebane.

- Vi kommer hit for tre poeng og vet at det er fullt mulig, sier Jørgen noen timer før kampstart i nord.

Finnmarkslaget har hatt en sterk sesong og er det eneste laget som legger press på Hamkam i kampen om direkte opprykk fra avdeling 1 i PostNord-ligaen. Med 32 poeng på 15 kamper, ligger Alta tre poeng bak serielederen.

Det er med andre ord en av sesongens vanskeligste kamper som står for tur når a-laget stiller på kunstdekket i Finnmarkshallen i ettermiddag. En som ikke er på banen der, er Altas kjente midtbanemann Makhtar Thioune. Den tidligere Tippeliga-profilen er ute med karantene.

Fra Kåffas tropp kan det meldes om at Sortevik dessverre har vært syk hele uka, mens Robin er ute et par uker. Heller ikke Kringberg og Di Vita er med på langtur denne helga.

- Men vi har en bred og god tropp og at vi har noen ute er ingen unnskyldning. Slik vil det være gjennom en lang sesong. Vi ser fram til kamp og stiller et sterkt lag.

I tilsvarende kamp i vår, vant Alta 4-2. Den gang puttet ligaens toppscorer, Vegard Braaten, tre av målene. De som var på KFUM Arena da, husker også at det var en kamp vi følte vi burde vunnet. Vi ledet 2-1 og styrte 2. omgang, men i stedet for å punktere kampen, var det gjestene som scoret og snudde det til 4-2.

- I den kampen får vi mye tilgang på ball, men skaper lite de første 45. I andre omgangen skaper vi mer ved å flytte opp flere spillere i siste tredjedel og noe mer gjennombruddshissighet. Det blir viktig for oss i dag og. Alta ligger i toppen og har vært vonde å slå i år, sier Isnes.

Kampstart kl. 16.00. Amedia-abonnenter kan som vanlig se kampen direkte her.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift