Norway cup er godt igang

Det er stor stemning og masse herlig idrettsglede på sletta i årets Norway cup. Kåffa lagene gjør det bra og alle årganger viser stor framgang på og utenfor banen.

Åpningen av årets Norway Cup har vært strålende for klubben. De aller fleste lagene har levert meget gode resultater og for de få som kanskje har gått på et nederlag eller to er det fortsatt gode muligheter utover i uka.

Her følger kort rapport fra noen av lagene;

J-2005 slo til med seier mot Jerusalem girls på søndag kveld. De inviterte også hele bortelaget på pizza og sosialt felleskap i hallen etter kamp. Et kjempebra tiltak og veldig bra gjennomført av spillere og ledere!

Lars Terje Pedersen sitt bilde.
 

G-2001 vant 3-2 mot Surnadal i første kamp på mandag. Lagets notoriske målscorer Isak noterte hatrick i kampen. Har for øvrig scoret mer enn 60% av lagets mål denne sesongen. Mandag vant de sin kamp XXXXX, De kan også vise til gode resultater i Iber cup i Barcelona tidligere i sommer og det blir spennende å følge dem videre utover i uka.
 

Rune Skrove sitt bilde.

 

G-2003 har hatt en meget god start. Lag 1 med seier både søndag og mandag og Lag 2 med tap søndag og seier mandag. Det betyr at begge lag fortsatt har svært gode muligheter til a-sluttspill. Lag 3 har kommet i en svært tøff gruppe og har gått på tap i begge sine to første kamper.


J-00 spilte fikk et meget bra resultat i søndagens kamp mot Sandviken som de vant 4-1.  Mandag spilte de mot Alvdal som kanskje er regnet som det beste laget i puljen med uavgjort som resultat 2-2. En meget god start mao. Lukter a-sluttspill av dette.

I klasse A har gutter junior fått en bra start for begge lag. Lag en har hatt to store seiere mens lag to tapte første og vant sin andre kamp i dag. Det betyr at begge lag har gode muligheter til a-sluttspill.

G-04 stiller med fire jevne lag i turneringen. To av lagene er allerede klare for a-sluttspill og de to andre har mulighet til å kvalifisere seg i morgen. Sterk innsats fra hele årgangen!

Ellers så pågår det en hel mengde med 7er kamper både for gutter og jenter med meget gode resultater. Blant annet har jentelagene til -07 årgangen hatt mange gode kamper mot ett år eldre jenter i -06 klasse. Lagene våre rapporteres å vise god Kåffa fotball og det er vel verdt å ta en titt på disse kampene.

 

 

 


 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift