Deltar med 90 lag i Norway Cup!

Søndag braker det løs på Ekebergsletta. Kåffa er største klubb med 90 lag i aksjon.

Vi leser i Aftenposten i dag at 1908 er sist oppdaterte lag-tall foran årets Norway Cup.

Av disse er hele 90 av lagene Kåffa-lag! En rask titt på klubboversikten viser at vertsklubb BSK (50 lag) og Nordstrand (49) er nærmest i antall.

90-lag er ny Kåffa-rekord etter de 88 lagene vi hadde påmeldt i fjor. Det er selvfølgelig innføringen av 3v3-turneringen på Norway Cups siste to dager som har gjort at antall lag blir så høyt. Omtrent halvparten av våre Norway Cup-lag stiller i 3v3.

Det betyr at det ligger foran oss en hel uke med fotballglede, Kåffa-kamper fra tidlig til seint og bøttevis med scoringer.

- Norway Cup er et høydepunkt for klubben, og en fantastisk møteplass for spillere, trenere, ledere og foreldre. Vi oppfordrer til å se og heie på hverandre, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Vi minner om at det arrangeres leder-/trenerlunsj i hallen hver ukedag i turneringsuka. Vi oppfordrer klubbens trenere og ledere til å prioritere denne møteplassen. Videre er det verdt å understreke at vanlig parkeringsordning og -registrering ikke gjelder under Norway Cup-uka.

På KFUM Arena vil det i år bli spilt en egen invitasjonsturnering i G16-klassen. I denne klassen deltar blant annet Porto, IFK Gøteborg, Legia, Rosenborg, Vålerenga og Strømsgodset. Disse lagene vil komme til å bruke hallen under turneringen.

- Vi ser fram til en morsom fotballuke og håper på gode opplevelser for våre mange Kåffa-lag, og ønsker Bækkelaget lykke til med gjennomføring av arrangementet, sier Stenberg.

Vi ruller i gang med de første Kåffa-lagene i aksjon søndag kl. 09.00. Her finner du alle Kåffa-kampene.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift