- Noe av det bedre vi har gjort i år

Hjem fra Finnsnes med tre poeng og stor optimisme før høstsesongen.

FINNSNES-KFUM 1-3 (0-1). Finnsnes er bunnlaget i PostNord-ligaen avdeling 1, men alle lagets ni serietap i år var ettmålstap - før KFUM var på besøk i helga.

At våre gutter kom til stadion først 40 minutter før kampstart etter å ha stått opp i 6-tida i Oslo, synes trener Isnes gjør lørdagens prestasjon enda sterkere.

- Det var et sterkt resultat og også en god prestasjon. Første omgang er noe av det bedre vi har gjort i år. Vi har hatt en tendens til å være best i andre omgang i år, men her var vi mest solide før pause og kontrollerer også det meste av andre omgang.

Han merket seg allerede på oppvarmingen at det var et heltent og gira Finnsnes-lag som var klare for å kjempe for en trepoenger, men er veldig fornøyd med hvordan hans gutter red av presset innledningsvis og tok grep om kampen.

To straffer
1-0 kom etter at vi trykket på etter en dødball. Ballen havnet til slutt hos Hammer, som løftet ballen elegant over keeper og i mål fra utenfor 16.

2-0 gjorde Adnan da han ble satt opp etter en kontring der Nenass var ballvinner og tilrettelegger. Adnan rundet keeper og doblet ledelsen.

Samme mann var involvert i de to straffesituasjonene som ga ett mål til hvert av lagene. Først felte Adnan en Finnsnes-spiller før hjemmelagets redusering, før han selv ble lagt i bakken da dommeren dømte straffe til Kåffa. Robin sikret 3-1 fra 11 meter.

- Seieren smakte veldig godt, og jeg synes vi ser bra ut etter ferien og viser at vi har god bredde i troppen. I denne kampen fikk både Jørgen og Robin sin første 90-minutter i år, det lover bra, sier Isnes.

Mot Finnsnes var spillere som Sortevik, Skaga, Hagen, Ekblom og de Vita ikke tilgjengelige. Flere av disse vil være tilbake igjen til helgas Bærum-kamp.

- Vi kommer til å få bruk for hele troppen utover høsten, og vi har nå spillere som prøver seg og som kan bli aktuelle for oss. Det blir helt sikkert noen nye fjes som kommer inn, men det er for tidlig å si om det blir én, to eller flere, sier KFUM-treneren.

- Ser oppover
Finnsnes-kampen markerte oppstarten på høstsesongen og også passering halvveis i årets liga. Del to starter med Bærum-kampen. Og - etter sju seriekamper uten tap, tror Jørgen at KFUM-supporterne går en morsom fotball-høst i møte. Halvspilt er vi på en 8. plass, og etter en poengfattig start er det for eksempel bare fire poeng opp til tredjeplassen som nå innehas av Grorud.

- Vi vil se oppover, og vi har absolutt muligheter til å klatre høyt på tabellen. Det handler om å stille godt forberedt til alle kamper, og da er det ingen tvil om at vi har et stort potensiale i den troppen vi har, sier Jørgen som nå også vil bli full tids Kåffa-mann framover.

Bærum blir et farvel med Nenass i KFUM-drakt. Han er nå aktuell for norske klubber på høyere nivå. Midtbanemotoren har vært blant våre beste siden han kom til klubben for et år siden, og vi ønsker Nenass lykke til med nye utfordringer.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift