- Vi trives i nord

Starter høstsesongen med bortekamp mot Finnsnes.

Mange er fortsatt i feriemodus, men for a-laget starter arbeidshøsten allerede i morgen. Da venter bortekamp mot Finnsnes.

Det er et sted som alltid vil ha en spesiell plass i KFUM-historien. Sist a-laget var på besøk her ble som kjent opprykket til OBOS-ligaen sikret da vi vant 2-1 der oppe 17. oktober 2015.

Men nå skal det spiles om poeng i PostNord-ligaen. Vi skal fortsette den gode avslutningen på vårsesongen, mens Finnsnes skal bruke høsten til å spille seg bort fra en overraskende jumboplass i avdelingen. Laget har kun sju poeng på første 12 kamper og har bare fått med seg ett fattig poeng på sine seks hjemmekamper.

- Gutta har sett friske ut etter den lille ferien og vi har fått trent godt, rapporterer trener Isnes.

Han melder videre at Sortevik, Skaga og Hagen er usikre kort. For øvrig fra troppen meldes det at Edvin, som er skadet, drar til USA. Nenass har bare kontrakt med oss ut måneden og spiller mest sannsynlig kun to kamper til i rødt og hvitt. Reglementet tilsier at 1995-årgangen fra Kapp Verde må opp minst én divisjon for å kunne bli i Norge. Som klubb håper vi at vår solide midtbanemann får et godt klubb-bytte. Det fortjener han etter en fantastisk arbeidsinnsats og ufattelig mange løpemeter for Kåffa.

Isnes har brukt deler av ferien til å evaluere våren.

- Etter å ha sett igjennom vårsesongen er det klart at vi har hatt en stigende kurve når det gjelder resultatene. Allikevel hadde vi flere gode kamper før seirene kom, men hvor vi sviktet bakover i banen. Noen grep ble gjort rent taktisk og posisjonelt, samt at spillere kom tilbake fra skader. Mange vil sikkert si at vi ble lave i for lange perioder inn mot slutten av vårsesongen. Tallene inkludert cup etter Hamkam-kampen viser 15-6 i målforskjell og 5-2-1. Dette må vi bygge videre på.

Finnsnes har definitivt ikke hatt flyt så langt i år, men det er garantert et tent lag som skal starte opp høstsesongen i morgen. Og det er verdt å nevne at alle lagets ni tapte kamper er tapt med ett mål!

- Vi vet at det venter et revansjesugent og fysisk Finnsnes-lag. Vi drar opp for å ta med oss tre poeng og en god start på høstsesongen. Kampen der oppe for to år siden har blitt et sterkt fotballminne for oss som er i KFUM. Vi trives i nord. Så får vi se om trivselen blir forsterket etter helga. Det tror og håper jeg, sier Isnes.

Mens vi trolig må unnvære sentrale spillere grunnet skader, må Finnsnes klare seg uten Markus Rolandsen, Andreas Løvland og Joakim Nilsen grunnet karantene, ifølge klubbens hjemmesider.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift