Nytt overtidsdrama mot Brumunddal

- Vi skulle gjerne scoret vinnermålet på en annen måte.

KFUM-BRUMUNDDAL 2-1 (0-1). Igjen ble det et overtidsdrama når KFUM spilte kamp i PostNord-ligaen. Til slutt sto vi igjen med alle poengene, men denne gangen ble det en trepoenger med bismak.

Bakgrunnen var foranledningen til 2-1-målet like før slutt. Da en Brumunddal-spiller lå nede midt på banen, ble ballen spilt over linja av en Brumunddal-spiller. Kenneth Da Vita Jensen kastet ballen inn i banen for å gi gjestene anledning til å sette i gang spillet. En Brumunddal-spiller hoppet over ballen og slapp den inn til keeper. Emil Ekblom utfordret keeper, som satte utsparket rett i Kåffa-spissen som da kom alene mot et åpent mål og satte inn 2-1.

- Umiddelbart så synes jeg det var en vanskelig situasjon å vurdere. Det er mye som skjer. Når vi har sett målet i ettertid, så skjønner vi enda bedre Dalas frustrasjon over målet. Det er ingen tvil om at vi kunne løst det annerledes. Vi jublet ikke som vi normalt ville gjort rett etter kampen, og vi gjør det heller ikke nå i ettertid. Vi skulle gjerne scoret vinnermålet på en annen måte, sier trener Jørgen Isnes.

Mye slurv
For å ta oss tilbake til det som skjedde før dagens store «snakkis» på KFUM Arena.

Etter 10 poeng på fire kamper hadde Kåffa spilt seg oppover på tabellen, og møtte i dag et lag under streken. Kampen startet imidlertid ikke helt som håpet. Erlend måtte kaste inn håndkle på grunn av en liten skade og allerede etter noen minutter måtte Doff av på grunn av en kjenning bak i låret.

Jørgen Hammer kom inn på Skagas høyreback, mens Robin Rasch da tok plass på midtbanen i stedet for Doff. Selv om vi hadde mye ball, så klarte ikke KFUM å skape all verden.

- Altfor mye slurv i det offensive spillet, og Brumunddal fikk kjøre en del gode overganger. Jeg synes vi er oftere i ubalanse enn i de tidligere kampene, sier Isnes.

Kåffa største sjanse før pause, hadde Sortevik da han tråklet seg gjennom og kom alene med keeper. Keeper reddet og returen satte Emil på volley over. Før pause var også Hagen nær etter en dødball fra Rasch.

Det var gjestene som scoret først. Det så ut til at Orhan havnet på feil fot da han trodde avslutningen ville skrus mot det lengste hjørnet. I stedet rullet læret inn ved nærmeste stolpe. 1-0.

Drama på drama på drama
Etter hvilen tok KFUM enda mer over i banespillet, men det drøyde helt til det 78. minutt før det ristet i nettet bak Dala-keeperen. Nenass slo på tvers til Levorstad, som elegant satte opp Sortevik. Via en motspiller og i mål. Da var det mange KFUM-supportere som regnet med en real sluttspurt, tilsvarende kjøret som var mot Asker mot slutten.

Det skjedde ikke. Brumunddal fikk flyttet laget opp. Skapte en rekke cornere, frispark - og en gigantisk dobbelsjanse. Først sto Orhan i veien fra kort hold, sekundet senere reddet vi på streken.

Men så skulle det altså bli et overtidsdrama for tredje gang på rad.

Vi husker Asker, vi husker den herlige vinnerscoringen på overtid med Skeid, og vi kommer også til å huske den kontroversielle scoringen i ettermiddag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift