- Til Hamar for å ta 3 poeng

Tøff motstand venter på Briskeby.

A-laget har hatt en tung start på sesongen. Fortsatt står laget uten seier og lørdag venter serieleder HamKam på bortebane. Men kanskje er det like greit å forberede seg til et oppgjør der laget har alt å vinne.

Av den oppfatning er i alle fall trener Isnes.

- Jeg tror det passer oss fint at vi skal møte opprykksfavoritten på Briskeby. En flott stadion, med en fin atmosfære, gjør at vi gleder oss, sier a-lagssjefen.

Det føltes både unødvendig og urettferdig å stå igjen uten poeng etter kampen mot Nybergsund sist. Isnes har ikke dvelt for lenge over tapet, men er likevel opptatt av å dra med seg viktig lærdom.

- Kampen mot Nybergsund var symptomatisk for sesongen så langt. En slik kamp blir ofte glemt, når ny treningsuke er i gang og nytt fokus mot neste kamp rettes. Allikevel må vi se hvordan vi taper disse kampene. At motstanderne scorer for lett på oss ut i fra sjanser imot, kan ikke bare overses og glemmes. Vi er nødt til å bli sterkere til å forsvare oss, både som individ og lag.

HamKam ble holdt som den største opprykksfavoritten fra avdelingen før sesongen. Så langt har de grønne og hvite virkelig innfridd. Sist helg ble de imidlertid holdt til 0-0 av Kjelsås.

- Vi er offensive og drar til Hamar for å ta med oss 3 poeng hjem, sier Jørgen.

Dessverre fikk Kristoffer Hagen og Christoffer Dahl med seg nok et gult kort fra Nybergsund-kampen, og er dermed uaktuelle grunnet karantene. Et par mann til fra troppen sist er usikre grunnet skader.

- For øyeblikket er en halv stall ute til kampen på Briskeby. Uansett så er det en god tropp vi har, og spillerne som setter beina utpå Briskeby lørdag, vil ofre seg mye for å ta med seg 3 poeng hjem, sier Jørgen.

Det er ikke hver dag du kan se KFUM i aksjon på ærverdige Briskeby. Ta turen til Hamar. Kampstart kl. 16.

Om du ikke har anledning til en Hamar-tur, kan kampen følges på nettet for de som er Amedia-abonnenter.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift