3v3 MIKROSERIE

KFUM-kameratene har gleden av å invitere klubber i Oslo Fotballkrets til nyskapningen mikroserie i 3v3 på Ekebergsletta sesongen 2017.

KFUM-kameratene lanserte i 2017 nyskapningen 3v3microserie på Ekeberg. Prosjektet ble en stor suksess med flere hundre 7 åringer i ukentlig aktivitet.

Erfaringen er at spillformen gir hyppige ballberøringer per spiller, mange mål, stor fotballglede og vi ser god ferdighetsutvikling for alle utover i sesongen.
Dette er også en fin møteplass for trenere og ledere fra flere klubber hvor man knytter nettverk og kan dele erfaringer, utfordringer og lære av hverandre.

Det åpnes nå for påmelding til mikroserie i 3v3 for 2018 sesongen for 2011 årgangen og vi håper og tror seriene raskt blir fulltegnet.

Info om konseptet:

Årganger: Gutter og jenter i 2011- årgangen

Kampperiode: 9. mai-14. juni og 20. aug-25. sep.

Spilledager: Én fast dag for lagene, onsdag for jentene. Torsdag for guttene.

Spilltidspunkt: Mellom kl.1700-1930.

Kampgjennomføring: Kamplengde er 18 min pr. kamp og det er 2 kamper per kveld for alle lag. Minimum 22 kamper totalt per lag i løpet av sesongen. Hjemmelag stiller med dommer.

Vi anbefaler maks 5 spillere per lag.

Kampsted: Feltet på oversiden av Ekeberg 1 kunstgress, opp mot skogen. Her vil det være 12 oppmerkede 3v3-baner.

Pris: Kr. 1500,- per lag.(stiller man med 6 eller flere lag fra en klubb får man 10% rabatt per lag). Faktura vil bli sendt ut etter at påmeldingen er stengt.

KFUM kommer til å stille med kampvert hver spilledag, og det vil være kiosksalg ute ved banene samt inne i KFUM-hallen.

For alle lag blir det obligatorisk oppstartkveld (barnefotballkurs) torsdag 26.april i klubbstua i KFUM-hallen. Her blir det en gjennomgang av spillkonsept, hvordan lede lag i kamp, dømming av kamper, fair play osv. Vi anmoder alle potensielle kampledere å komme, minst en fra hvert lag plikter å stille på dette.

Vi håper så mange som mulig blir med på dette! Det blir en strålende mulighet til å fylle Ekebergsletta med yrende barneliv og skape cupfølelse på en helt vanlig hverdag!

Spørsmål? Ta kontakt med Thor-Erik Stenberg i KFUM-kameratene: tes@kfum-kam.no | TLF 938 79 470.

Påmelding: Trykk her

Frist for påmelding: 28.februar


cd@kfum-kam.no | TLF 951 83 908.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift